29 дек. 2007 г., 18:14

Предсмъртно 

  Поэзия
715 0 2

       Ако утре бъде ден, ала ме няма, ще страдаш ли за мен?

           Ако видиш залеза красив, ще си спомниш ли за мен?

               Навярно не ще бъдеш с друга, която ще обичаш,

                                      а аз ще гния във пръстта .

                   Паметник над мене ще стърчи и мойто име на него ще стои,

                             със букви, написани от кървавото ми сърце!

                Не ще да видя звездите повече над мен,

                            красивото отне ми, открадна любовта,   животът пъстър сега е сив и пожелавам си смъртта.

 

 

 

© Ралица Цолова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??