3 апр. 2012 г., 15:46

Представа 

  Поэзия » Любовная
306 0 0

Когато си до мен, е пролет - ясна и прекрасна,

усещам те, бленувам те и в миг пред мен заставаш,

зная аз, това мираж е, но толкова е искрен той,

сега си тук, но утре заминаваш,

разделяш пътищата ни и после пак

усещам те, бленувам те и в миг пред мен заставаш.

© Христина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??