Когато си до мен, е пролет - ясна и прекрасна,
усещам те, бленувам те и в миг пред мен заставаш,
зная аз, това мираж е, но толкова е искрен той,
сега си тук, но утре заминаваш,
разделяш пътищата ни и после пак
усещам те, бленувам те и в миг пред мен заставаш.
© Христина Всички права запазени