Apr 3, 2012, 3:46 PM

Представа 

  Poetry » Love
320 0 0

Когато си до мен, е пролет - ясна и прекрасна,

усещам те, бленувам те и в миг пред мен заставаш,

зная аз, това мираж е, но толкова е искрен той,

сега си тук, но утре заминаваш,

разделяш пътищата ни и после пак

усещам те, бленувам те и в миг пред мен заставаш.

© Христина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??