17 мая 2007 г., 09:48

ПРЕГЛЪТНАТА 

  Поэзия
840 0 19
 

Преглътната съм (като водка с лед),

отминала набързо с махмурлука.

Сладникавия  вкус от словоред,

душата ми смути... и се пропука.

Полепна по сърцето като мед,

(облизваше ме страстно - като грешник).

И тялото обходи с кубче лед,

заключи любовта... като ковчежник.

Преглътната съм (като риба - стръв),

а плувах във водите безпогрешно.

И кукичката дърпаше... до кръв,

(изплаквах се със сЪлзи безутешно).

Рисуваше ме... после с гума три,

(нали съм само там... на лист хартия).

Раняваше ме... с острия молив.

Но стига вече... трябва да се скрия!

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??