8 мая 2014 г., 23:18

Прегръдка 

  Поэзия » Любовная
672 0 4

 



ПРЕГРЪДКА

Дъждът със слънцето се люби. 
И ето. Ражда се дъга. 
В стомаха ми са се изгубили
две пеперуди. Ти с ръка 

усещаш трепета във него 
и в прегръдката ти лягам. 
Знаеш ли, че е вълшебна!? 
И не искам да избягам. 








© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??