5 июл. 2007 г., 11:12

Прегърни ме 

  Поэзия
690 0 11
Дъждът бавно отмива
неспокойните ми мисли.

Иска ми се да сме заедно
и да отмерваме
ритмичното падане на
капките върху ламаринения покрив.
Кап
Кап
Не заспивай!
Първо ме прегърни,
за да забравя всичко
и след това
ще слушаме с наслада
дъждовната балада.



Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??