18 янв. 2019 г., 14:01

Преход 

  Поэзия
646 1 0

Безсънни нощи.

Мрачни дни.

Студът превръща

в сняг дъжда.

И мислите текът.

Но от сълзите

се превръщат

във снежинки.


Душата се събужда

от дъжда

потропващ тихо

по перваза.

Във ранно утро,

от тъга по любовта.

И от студа

замръзва.

 

 

© Simona Stefanova Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Зимата през моя поглед »

48 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??