5 апр. 2016 г., 20:18

Прекрасно отечество 3 

  Поэзия » Гражданская
244 0 0

Отечество, ти си тъй чудесно

и хубост да намерим в теб е лесно.

Че сякаш каза сам Бог:

"Тук ще е най-красиво -

туй е съдът ми строг."
И дори в място необитаемо, диво,

какъв разкош в него сияе,

но кой оценява туй, кой го знае!?

И див звяр сякаш по го тачи,

а нима за нас нещо значи!?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??