Преля...
Големи мислех, че са шепите ми
и че могат
какво ли не да поберат:
пътеките на побелялата гора,
букет цветя огромен,
тайнствен аромат,
дори и спомен...
Грешал съм.
Ала навярно е нормално
щом човек обича.
Една сълзичка капна само
и преля...
сълзата на добро момиче.
на Ели
© Томан Томанов Все права защищены