31 dic 2008, 14:11

Преля... 

  Poesía » Otra
1191 0 11

 Преля...

 

 

Големи мислех, че са шепите ми

и че могат

какво ли не да поберат:

пътеките на побелялата гора,

букет цветя огромен,

тайнствен аромат,

дори и спомен...

Грешал съм.

Ала навярно е нормално

щом човек обича.

Една сълзичка капна само

и преля...

сълзата на добро момиче.

 

на Ели

© Томан Томанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??