17 янв. 2015 г., 18:05

Премаля хоризонтът 

  Поэзия » Другая
507 0 2

 

Премаля хоризонтът от чакане,

избледняха всички мечти,

заприлича денят на изплакан

не посмял да отрони сълзи.

Съюзиха се дневните бури

с нощни облаци и страхове

и заплакаха в нервно безумие

изживените грехове...

 

© Екатерина Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??