Jan 17, 2015, 6:05 PM

Премаля хоризонтът 

  Poetry » Other
508 0 2

 

Премаля хоризонтът от чакане,

избледняха всички мечти,

заприлича денят на изплакан

не посмял да отрони сълзи.

Съюзиха се дневните бури

с нощни облаци и страхове

и заплакаха в нервно безумие

изживените грехове...

 

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??