17 ene 2015, 18:05

Премаля хоризонтът 

  Poesía » Otra
509 0 2

 

Премаля хоризонтът от чакане,

избледняха всички мечти,

заприлича денят на изплакан

не посмял да отрони сълзи.

Съюзиха се дневните бури

с нощни облаци и страхове

и заплакаха в нервно безумие

изживените грехове...

 

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??