3 февр. 2016 г., 22:10

Преминаване 

  Поэзия » Другая
438 0 2

Последния мост запали;
и подпори и кабели,
на надежди от сплавите,
нека тук се удавят

 

Остани, наблюдавай
и нека гори!
Да плувам аз зная;
бряг ще намеря пак в тия очи

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??