Feb 3, 2016, 10:10 PM

Преминаване 

  Poetry » Other
395 0 2

Последния мост запали;
и подпори и кабели,
на надежди от сплавите,
нека тук се удавят

 

Остани, наблюдавай
и нека гори!
Да плувам аз зная;
бряг ще намеря пак в тия очи

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??