Под клепачите - прерии,
в душите ни - бризове…
Крилата - оловни,
сърцата - без визи.
Мечтите - соколи са,
отгледани в клетки.
Сънуваме полиси,
пълни с нимфетки.
Всеки ден се заричаме
да бъдем удобни -
в службата, на нашите момичета…
До обяд разбираме, че не можем.
Остри ръбове има
дори добротата ни,
пряко болките - се усмихваме,
за да продължим - нататък.
Драги откровеници!
Заповядайте на премиерата на новата ми книжка
"Премълчано с приятели" на 20.03.2014 г.
в читалище "П.Славейков - 1921" на бул. "Черни връх" 35!
Кр.Чернев :)
© Красимир Чернев Все права защищены
Честита стихосбирка! Пожелавам ти така, както навремето откриха варненското златно съкровище, след векове, да открият такъв красив артефакт, като твоите книги - огледало на една епоха!