7 июн. 2009 г., 17:59

Преображение изборное 

  Поэзия » Юмористическая
602 0 11

О, воте!

Щом се заразхождам

по улици и тротоари,

пресрещат ме и съпровождат

навред усмихнати другари.

Един по рамото ме тупа,

„сърдечно” втори се ръкува,

а трети с поглед „неподкупен”

за малко да ме разцелува.

И всеки се е изпедепсал

във занаята тъй изкусно,

че що ли ми остава – „С теб съм!” –

кривя угоднически устни.

При толкоз важни ухажори

да не забравя как комплекси?

Изпъчен, само се кокоря

и шепна –

с теб съм, с теб съм, с теб съм...

Нормален градусът комай е

при таз кампания омайна.

Ще изтрезнея чак накрая...

Щом пак ми теглят дружна майна.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??