15 апр. 2008 г., 21:00

Преподредена 

  Поэзия
636 0 2

Не оставяй следи...

Не искам да зная, че идвал си тука...

Безредие вече отдавна във мен не цари,

преподредени са мислите,

                                книгите,

                                двата ми звука...

 

Не, не оставяй следи!

Не ща и да зная, че идваш ти само за малко...

В хармония тиха сърцето ми вече тупти,

недей да се вмъкваш нахално и жалко...

 

Не оставяй следи... Недей ме разхвърля

и времето ценно недей да хабиш на шега...

Преподредена съм... И мога без милост да хвърля

нашите спомени... Твойте писма...

 

 

 

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??