26 янв. 2022 г., 23:00

Препуска конникът към бъднините 

  Поэзия » Любовная, Другая
595 2 9

    Препуска конникът към бъднините

от изгревите слънчеви до лунни -

да го огреят истински лъчите

на феиният взор с омаи чудни.

 

В очакване на арфи светлострунни

    препуска конникът към бъднините.

Препятствията преминава трудни

обнадежден за тебе от мечтите.

 

Не ще го спрат преливащо реките

и вятърът, и снегове студени.

    Препуска конникът към бъднините

през тази зима с чувства нажежени.

 

Ни времето, ни вълци настървени

не отклоняват вярата в гърдите.

От любовта една е вдъхновен и

    препуска конникът към бъднините.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??