7 нояб. 2008 г., 22:03

Прераждане 

  Поэзия
649 0 1
 

Ако се родя отново Жена, навярно ще е  зима.

Ще се изправя пред зидовете на стенанието и страха.

Ще се объркам на кръстопътя  към Любовта. Подхлъзвам се.

Изричам фалшиви обещания с дяволска усмивка.

Ще се спася. Прераждам се от пепелта.

Искам да те разпозная... в нощите зимни.

Вярвай ми, ще ти простя. Ще се смиря.

Споделям те с безброй жени... непонятни.

Празнувам зимата и тишината.

     Целувам те.

     Защото съм сама.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??