4 авг. 2022 г., 18:30

Преситените деца 

  Поэзия
395 0 0

Сред трупащи се играчки - купища,

с ошашавени сетива едва реагират.

Каквото вече и да им купиш,

да му се зарадват силица

                                       не намират.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??