14 авг. 2015 г., 23:27

Прескочикобила 

  Поэзия » Для детей
865 0 9

Из нова ми книга за деца "Вълшебна пръчица"

Доигра ми се!

Хей, бабке мила,

искаш ли на прескочикобила

с тебе да си поиграем двама?

Искаш или не, но знай, че няма

отърваване – така е.

Eх, да знаеш как ми се играе!

Хайде! Първо ти се наведи,

а пък аз ще скачам. Не вреди!

И да знаеш – никак не е страшно.

Нито мокро е, нито пък прашно.

Хайде, бабке!

Покажи, че можеш!

Да те видя, колко си чевръста...

Ако пък случайно се наложи,

след това ще ти разтрия кръста.

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??