24 мар. 2008 г., 20:08

Престъпник в любовта 

  Поэзия » Любовная
610 0 2

 

 

   

 Ето - аз разбрах какво ти всъщност представляваш.
 Разбрах, макар и късно, как мене се опитваш ти да направляваш.
 Разбрах как лъгал си ме нагло, как с други нощта прекарвал си щастлив,
 а аз така и не успях да ти кажа колко ти си горделив.

 

 Такъв си бил, такъв и ще останеш. Един лъжец, един престъпник в любовта.
 Такъв си бил, такъв и ще останеш, това е твоята същност, това си ти сега.
 Не мога аз тебе да променям, не можеш и ти сам да промениш,
 това - да не лъжеш твоята любима, това, което тя ти дава, ти да оцениш.

 

 Гледаш жените в очите и лъжеш, лъжеш, че единствени за теб са те,
 и не могат те да не повярват, щом обгърнеш ги ти силно с ръце.
 Но от мене искам да запомниш, че на Земята не си единствен ти
 и когато след тебе останем сами, ще отмъстим, сигурен бъди.

© Инна Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??