Аз бих могла дори да Ви простя
нахалните Ви погледи тъй дръзки,
развързващи без жалост всички връзки
на тъй пристегнатия ми корсет,
нима мъжете толкова са дръзки?!?
И мисля да сте твърде напорист
в ухажването по посока мен,
ме хвърлихте в такъв безумен плен,
че мислите ми повече са ваши
отколкото да са били на мен.
Аз мисля, бих могла да Ви простя,
ако с така красивите си думи,
без срам не образувахте в ума ми
картина, от която ме е срам
дори да възпроизведа със думи!
Аз зная, че дори да Ви простя,
не бих могла дотолкоз лицемерно
да тръсна кок пред погледа Ви нервно
и да затворя входната врата!
Това би било толкоз лицемерно.
Аз зная, че и без да Ви простя,
то Вие все така ще продължите
със поглед най-нахално да държите
това, що е държал до днес корсет.
Ах, много моля да ме извините!
© Лулу Все права защищены