18 апр. 2021 г., 08:34

Претъпкано 

  Поэзия
169 0 5

Обида. Страх. Напрежение.
Свирепи емоции със тежки диагнози.
Паника. Смут. Закъсняло лечение.
Изгубена вяра на кухи залози.
Самота. Живот на куче.
Терзания. Заплахи. И вина.
Надежда - изоставено сираче.
Смачкан блян и счупени крила.
Буря. Тревога. Мъгла.
Агония и плачещо небе.
Проклятие. Орисана съдба.
И всичко се побира във сърце.

© Бисерка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??