ПРЕВИТ ВЪВ НИСКАТА КОВАЧНИЦА
И СЛЕД РАЗМИРИЦИТЕ,
ПОСЛЕДНИЯТ ОГНЯР
ВСЕ ОЩЕ ХВЪРЛЯ ВЪГЛИЩА
В МАШИНАТА ЗА СТИХОВЕ
Като следобедното слънце,
което се катери
по обратната страна на земята
и моите очи
залязват днес за теб,
но другаде
изгряват.
© Красимир Симеонов Все права защищены
Поздрав, Краси!