24.08.2006 г., 0:43 ч.

ПРЕВИТ ВЪВ... 

  Поезия
658 0 2

                      ПРЕВИТ ВЪВ НИСКАТА КОВАЧНИЦА

                      И СЛЕД РАЗМИРИЦИТЕ,

                      ПОСЛЕДНИЯТ ОГНЯР

ВСЕ ОЩЕ ХВЪРЛЯ ВЪГЛИЩА

В МАШИНАТА ЗА СТИХОВЕ                     

 

Като следобедното слънце,

което се катери

по обратната страна на земята

и моите очи

залязват днес за теб,

но другаде

изгряват.


 

© Красимир Симеонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??