8 мая 2011 г., 22:30

Превъплъщения 

  Поэзия » Другая
461 0 4

“ВДИГА ЛИ ШУМ ПАДАЩО ДЪРВО В ГОРАТА,

АКО НЯМА КОЙ ДА ГО ЧУЕ?!...”


Тери Пратчет

 

 

 

Дойдох! Неповикана...

 

Пристигнах! Непосрещната...

 

Останах! Непоканена...

 

Пях! Нечута...

 

Танцувах! Невидяна...

 

Обичах! Недокосната...

 

Притчи редих! Неразбрана...

 

Вярвах! Излъгана...

 

Полетях! Без небе...

 

Тръгнах! Без път...

 

Опих се! Без да има какво да давя...

 

Задуших се! Без дишане...

 

Умрях! Без смърт...

 

Родих се! Без да съм жива...

 

... "И това ще отмине, синко!

И това ще отмине!..."

 

© Жанета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??