21 авг. 2009 г., 11:30

Превърна ме... 

  Поэзия
474 0 3
Превърна ме в измислена жена.
Реших да накъсам
любовта ти на парчета.
През пространството има
нишка, която ни свързва.

Грехът на поета
.

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??