8 мар. 2013 г., 13:26

През деня и през нощта 

  Поэзия » Любовная
418 0 3

На жената!

 

Всеки ден си ти със мене.

Всяка нощ ти спиш до мен.

Вятър вънка тънко стене -

пее той познат рефрен.

 

Твойто име е познато -

в моята душа лежи.

Ти си цялата от злато.

Слънцето над теб кръжи.

 

Всеки ден ни е Голгота

в общия ни път напред.

В този път на два живота

няма късчета от лед.

 

Нас ни грее топло слънце -

лъч сълзите ни сушù.

Любовта е като зрънце,

сято в нашите души.

 

Всяка дума е лекарство

през деня и през нощта.

Имаме си наше царство

и в него ни гори свещта.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??