През утрините
в миг преди да се пробудя
сънувам думите ти неизказани
и всички ненаписани писма.
В очите ти сънувам как се губя
и плувам там
във радостната ти сълза,
и как усмивката ти все целувам.
Дали съм будна
после сладостно се чудя,
но знам, че в твойте утрини
понякога обичащо не спя.
© Галина Все права защищены