5 jul 2016, 13:49

През утрините 

  Poesía » De amor
244 3 6

През утрините
в миг преди да се пробудя
сънувам думите ти неизказани
и всички ненаписани писма. 
В очите ти сънувам как се губя
и плувам там
във радостната ти сълза,
и как усмивката ти все целувам. 
Дали съм будна
после сладостно се чудя,
но знам, че в твойте утрини
понякога обичащо не спя. 
 


 

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??