5.07.2016 г., 13:49 ч.

През утрините 

  Поезия » Любовна
209 3 6

През утрините
в миг преди да се пробудя
сънувам думите ти неизказани
и всички ненаписани писма. 
В очите ти сънувам как се губя
и плувам там
във радостната ти сълза,
и как усмивката ти все целувам. 
Дали съм будна
после сладостно се чудя,
но знам, че в твойте утрини
понякога обичащо не спя. 
 


 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??