7 дек. 2023 г., 10:00  

При теб 

  Поэзия » Любовная
327 1 3

Застанал на Райските порти,

аз гръб ще обърна и пак ще се върна при теб.

Ненужна и стара любов с момиче от съдния ден.

Ръка ще прокарам през твойте немирни коси, несръчно гримът ще изтрия.

И все тъй ще се питам какво ме задържа при теб,

при тая трудна любов с това тъжно момиче от съдния ден.

© Стефан Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??