Dec 7, 2023, 10:00 AM  

При теб 

  Poetry » Love
332 1 3

Застанал на Райските порти,

аз гръб ще обърна и пак ще се върна при теб.

Ненужна и стара любов с момиче от съдния ден.

Ръка ще прокарам през твойте немирни коси, несръчно гримът ще изтрия.

И все тъй ще се питам какво ме задържа при теб,

при тая трудна любов с това тъжно момиче от съдния ден.

© Стефан Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??