7.12.2023 г., 10:00 ч.  

При теб 

  Поезия » Любовна
460 1 1

Застанал на Райските порти,

аз гръб ще обърна и пак ще се върна при теб.

Ненужна и стара любов с момиче от съдния ден.

Ръка ще прокарам през твойте немирни коси, несръчно гримът ще изтрия.

И все тъй ще се питам какво ме задържа при теб,

при тая трудна любов с това тъжно момиче от съдния ден.

© Стефан Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??