История „плашещо хубава”
написа в сърцето ми КРАЙ.
А знаех, че бъда ли глупава,
главата ми някой замай
и стана робиня на чувства,
сама се в гърдите бода...
Наивно в играта се впуснах
и карахме без правила.
Изчерпа се твойто внимание.
Убих ли го, или греша?
Но в мен не стои покаяние,
че кратко бях твоя жена.
Вината във себе си търся,
а тайно виновен е друг.
За моя характер на мърша
съдействал е всеки боклук.
И чиста не смогнах да стана.
Омърсих ли твоята чест?
Причината недоразбрана
повдига в мене във протест
сърцето, което те иска...
Сърцето, което проби!
Май друга със тебе е близка...
Намразих се с мойте мечти!
© Дивата Лагуна Все права защищены