4 мар. 2009 г., 22:37

Приижда вятър 

  Поэзия » Любовная
438 0 1
по white crane

Приижда вятър
в пъстрата усмивка
на цветята.
Разрошва весело
на лятото косите
свилени
в притулен миг
от тихи звездопади...
неподирени.
И тръгва залезът
по пътя стар,
семафорно
изкачва хоризонта,
звезди ще го посрещнат
и тази нощ...
Защото скитник е
и много извървял е
до оазис...


03.03.2009

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??