13 мая 2008 г., 23:18

Приказка 

  Поэзия » Другая
1194 0 7
Дори на моя празник бях отново сам
и хвърлях въдицата си в реката на живота,
улавях златни рибки и ги пусках
с желание едно - да срещна твоя поглед.

© Сам Вълк Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??