Не се измъчвай, моля те, не страдай!
Искам те за мен да си усмихнат мили!
Прости, че те обичам много силно,
душите ни са свързани завинаги!
Сърцата ни са слети в едно!
Това е нашата красива приказка,
неповторима е,
но аз ще ти я преразказвам всеки ден
отново с други думи,
за да си винаги до мен, любими!
© МИСИЯ Все права защищены