29.10.2008 г., 18:10 ч.

Приказка 

  Поезия » Любовна
416 0 0

Не се измъчвай, моля те, не страдай!

Искам те за мен да си усмихнат мили!

Прости, че те обичам много силно,

душите ни са свързани завинаги!

Сърцата ни са слети в едно!

Това е нашата красива приказка,

неповторима е,

но аз ще ти я преразказвам всеки ден

отново с други думи,

за да си винаги до мен, любими!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??