7 июн. 2007 г., 23:31

ПРИКАЗКА СИ ИЗМИСЛИ... 

  Поэзия
1935 0 7
Всяка приказка има едно начало,
всяка приказка има един финал.
Всяка приказка е различно стъпало
и всеки в детството си - по тях е вървял.
Всяка приказка има своя поука,
всяка приказка има своят чар.
Не се бави, прочети ги, наслука
и разказвай на другите какво си разбрал.
А измислиш ли своя история – пъстра,
ще докоснеш неоткрити звезди,
напъни си мозъчето, хайде – чевръсто
нова приказка си измисли.


© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??