11 дек. 2007 г., 11:24

Приказка за листа (на Рени по Недялко Йорданов) 

  Поэзия » Другая
840 0 14
 

Разгръщаш

Обгръщаш

И тихо поглъщаш

На думите шепота крал.

 

Поглеждаш

Разглеждаш

И странно нареждаш

Живота тъй странно заспал.

 

Оглеждаш

Проглеждаш

И плахо отреждаш

Ръзкъсвайки стихът си вял.

 

А листът?

А листът!

А листът...

Остава самотен и бял.

© Павел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??