6 янв. 2012 г., 09:54

Пример за борба 

  Поэзия » Другая
747 0 9

Посветено на една непозната - силна и добра жена!

Пример за борба

 

Малка, дребна женица,

с фигура на дете нежно се усмихва.

Мъка и тъга е изживяла

нейната мила и добра душица.

 

Няма как, животът е борба –

поклаща побелялата косица.

Гледа мило, въпреки таз съдба –

загубила своите две деца.

 

"Те ме крепят и помагат да оцелея"

- казва милата измъчена жена.

Внуци мили и честити има тя -

подкрепа са за нея  в тез тежки времена,

за да остане още малко на таз Земя.

 

Бъди щастлива повече, отколкото до сега!

Няма да те забравя никога!

Ще бъдеш пример в моята борба!

 

© Мина Конарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??