4 нояб. 2006 г., 22:56

Приседнала тихичко на прага 

  Поэзия
546 0 3

 

Приседнала тихичко на прага

неусетно затварям очи

мисълта ми все към тебе бяга

усмивката ти виждам всред лъчи.

 

Усещам топлината ти в тъмата

не бих сгрешила твоя аромат

на ръцете щедростта богата

и на сърцето ритъма познат.

 

Тайничко до тебе ще се сгуша

ще те погледам докато заспиш

дъха ти с обич ще послушам

а после ти над мен ще бдиш.

 

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??