4.11.2006 г., 22:56 ч.

Приседнала тихичко на прага 

  Поезия
545 0 3

 

Приседнала тихичко на прага

неусетно затварям очи

мисълта ми все към тебе бяга

усмивката ти виждам всред лъчи.

 

Усещам топлината ти в тъмата

не бих сгрешила твоя аромат

на ръцете щедростта богата

и на сърцето ритъма познат.

 

Тайничко до тебе ще се сгуша

ще те погледам докато заспиш

дъха ти с обич ще послушам

а после ти над мен ще бдиш.

 

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??