16 нояб. 2012 г., 13:23

Приспивна 

  Поэзия » Любовная
830 0 3

Приспах я...

Приспах я любовта!

Нахраних я с надежда,

със сълзи напоих я,

постлах несбъднати мечти,

със мъничко тъга завих я.

Разказах приказка за вярата

и сънища със теб ù пожелах.

Прегърнах я,

целунах я

и с песен майчина

дълбоко във сърцето я приспах!

© Красимира Желева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??