Приспах я...
Приспах я любовта!
Нахраних я с надежда,
със сълзи напоих я,
постлах несбъднати мечти,
със мъничко тъга завих я.
Разказах приказка за вярата
и сънища със теб ù пожелах.
Прегърнах я,
целунах я
и с песен майчина
дълбоко във сърцето я приспах!
© Красимира Желева Todos los derechos reservados