Nov 16, 2012, 1:23 PM

Приспивна 

  Poetry » Love
837 0 3

Приспах я...

Приспах я любовта!

Нахраних я с надежда,

със сълзи напоих я,

постлах несбъднати мечти,

със мъничко тъга завих я.

Разказах приказка за вярата

и сънища със теб ù пожелах.

Прегърнах я,

целунах я

и с песен майчина

дълбоко във сърцето я приспах!

© Красимира Желева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??